problem z wyświetlaczem navi 16:9
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
problem z wyświetlaczem navi 16:9
Witam!
Mam następujący problem z wyświtlaczem navi: nie włącza się po wejściu to samochodu, muzyka gra, ale nie można zmienić stacji ani głośności. ogólnie nie działa żaden przycisk na navi i sam wyświetlacz. Stało się tak dzisiaj rano jak wsiadlem do auta i zostało do teraz... Zdarzyło się coś podobnego komuś? Może to coś głupiego i zanim oddam to do naprawy gwarancyjnej wole spytać tu...
Pozdrawiam
Mam następujący problem z wyświtlaczem navi: nie włącza się po wejściu to samochodu, muzyka gra, ale nie można zmienić stacji ani głośności. ogólnie nie działa żaden przycisk na navi i sam wyświetlacz. Stało się tak dzisiaj rano jak wsiadlem do auta i zostało do teraz... Zdarzyło się coś podobnego komuś? Może to coś głupiego i zanim oddam to do naprawy gwarancyjnej wole spytać tu...
Pozdrawiam
Re: problem z wyświetlaczem navi 16:9
U mnie pare razy podczas sluchania muzyki ze zmieniarki, nagle plyta przestawala grac, wlaczala sie stacja radiowa i tez prawie nic sie nie dalo zrobic. Ale po wlaczeniu i wylaczeniu radia (pokretlem) wracalo do normy.
Radia tez sie nie da wylaczyc?
Moze na chwile odpiac akumlator zeby wszystko zresetowac?
Radia tez sie nie da wylaczyc?
Moze na chwile odpiac akumlator zeby wszystko zresetowac?
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
u mnie bylo raz takie cos ze.....
ja ksobie sluchalem na postoju muzyczki i wylaczylem sam wyswietlacz ale muzyczka grala to pote mnie moglem odpalic wyswietlacza, ale wyciagnelem kluczyk pare sekund odczekalem i potem bylo juz normalnie...
moze cos sie zawiesilo... sprawdz jak mowi mateush zeby odlaczyc kleme jedna i odczekac minutke i podlacz znowu i wtedy zobacz...
ja ksobie sluchalem na postoju muzyczki i wylaczylem sam wyswietlacz ale muzyczka grala to pote mnie moglem odpalic wyswietlacza, ale wyciagnelem kluczyk pare sekund odczekalem i potem bylo juz normalnie...
moze cos sie zawiesilo... sprawdz jak mowi mateush zeby odlaczyc kleme jedna i odczekac minutke i podlacz znowu i wtedy zobacz...
- Maros
- Kontakt:
Mateush: nie da się wyłączyć, ściszyć ani zmienić stacji... troche to wkurzające
ok tak zrobie i napisze czy coś to dało...

ok tak zrobie i napisze czy coś to dało...
- Maros
- Kontakt:
ok więc odłączyłem akumulator na minute i... wszystko działa jak powinno
Ehh to BMW 

Ja mam gorzej. Moj kolowy dotychczas wyswietlacz stal sie czarno-zielony i nie moge dojsc co to jest. Monitor na pewno sprawny, bo wkladajac inny tez jest zielony ;( Kto mi pomoze??
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
Cos mi sie wydaje ze pozostala ci tylko wymianaBombel pisze:Ja mam gorzej. Moj kolowy dotychczas wyswietlacz stal sie czarno-zielony i nie moge dojsc co to jest. Monitor na pewno sprawny, bo wkladajac inny tez jest zielony ;( Kto mi pomoze??

Ale co?? Bo ja chetnie wymienie tylko nie wiem co...mateush pisze:Cos mi sie wydaje ze pozostala ci tylko wymianaBombel pisze:Ja mam gorzej. Moj kolowy dotychczas wyswietlacz stal sie czarno-zielony i nie moge dojsc co to jest. Monitor na pewno sprawny, bo wkladajac inny tez jest zielony ;( Kto mi pomoze??
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
- Maros
- Kontakt:
może coś niekontaktować... może jakieś zwarcie... dostałeś się do okablowania?
Mi natomiast po jakims czasie od wlaczenia gasnie monitor, stacje moge zmieniac, glosnosc tez moge regulowac, tylko ten monitor. Raz na jakis czas sie zapali i znow zgasnie, innym razem wyskoczy mi w jezyku niemieckim w jasnoniebieskim menu (mialem wgrywane aktualizacje i j. polski pol roku temu)
Jaka jest ostatnia wersja softu do mk3 ? ja mam SW 3-1/64 ?
Dzieki
Jaka jest ostatnia wersja softu do mk3 ? ja mam SW 3-1/64 ?
Dzieki